جمعه 04 تیر 1400
کد مطلب: 621
تعداد بازدید: 3247

ویندوز 11 به میدان آمد

ویندوز 11 به میدان آمد

شرکت مایکروسافت در 46 مین سال فعالیت خود ، محصول دیگری از خانواده سیستم های عامل را بنام ویندوز 11 به بازار معرفی کرد، که تفاوت های آشکاری با محصول قبلی این شرکت، یعنی ویندوز 10 محبوب و دوست داشتنی دارد. از تاریخ عرضه ویندوز 10 در سال 2015 تا تاریخ معرفی ویندوز 11 در سال 2021 نزدیک به 6 سال گذشته است و این انتظار می رفت که ...

شرکت مایکروسافت در 46 مین سال فعالیت خود ، محصول دیگری از خانواده سیستم های عامل را بنام ویندوز 11 به بازار معرفی کرد، که تفاوت های آشکاری با محصول قبلی این شرکت، یعنی ویندوز 10 محبوب و دوست داشتنی دارد. از تاریخ عرضه ویندوز 10 در سال 2015 تا تاریخ معرفی ویندوز 11 در سال 2021 نزدیک به 6 سال گذشته است و این انتظار می رفت که تفاوت ها و ویژگی های منحصر به فردی را در این سیستم عامل انتظار داشته باشیم که در ادامه به این موارد اشاره میکنیم.

برخی از ویژگی های ویندوز 11

  • امکان آپگرید رایگان از ویندوز 10
  • پشتیبانی از پردازنده های 16 هسته ای  اینتل (Alder Lake)
  • این سیستم عامل 64 بیتی ارائه می شود، اما از نرم افزار های 32 بیتی پشتیبانی می کند.
  • استفاده از DirectX12 امکان استفاده همزمان از ظرفیت تمامی کارت های گرافیک روی سیستم
  • ارائه نرم افزار چت Teams برای چت های محل کار
  • پشتیبانی از نرم افزار های اندروید

 

تغییرات ظاهری ویندوز 11

در این سیستم عامل مفهوم دسکتاپ چند منظوره منجربه ایجاد نوعی از دسکتاپ شخصی سازی شده گردیده است که در  تبلت ،تلفن همراه یا لبتاپ قابل تغییر باشد.گوشه ها و لبه پنجره ها گرد تر شده، محل قرار گیری منوی استارت و دکمه های تسک بار همچون سیستم عامل های MacOS   و  ChromOS به مرکز منتقل شده است که البته برای کاربران این امکان به شکل ویندوز 10 نمایش داده شود وجود دارد. برای کسانی که با چند مانیتور کار میکنند، این امکان که نحوه چینش پنجره ها را به خاطر بسپارد توسط ویندوز 11 ایجاد شده است و با استفاده از قابلیت Snap  کاربران می توانند نحوه چینش پنجره ها و فایل ها را بسادگی انجام دهند.
 

سخت افزار مورد نیاز ویندوز 11

  • پردازنده : حداقل دوهسته ای 64 بیتی
  • فضای هارد: حداقل  64GB
  • حافظه RAM :حداقل  4GB
  • صفحه نمایش :حداقل 9 اینچ با رزولیشن 1366x768
  • پردازنده گرافیکی : پشتیبانی از Directx12
  • امکانات سخت افزاری مین برد: TMP 2 ( برای رمزنگاری و امنیت مجوز ها وجلوگیری از دستکاری قبل از بوت )،پشتیبانی از میان افزار UEFI( برای پشتیبانی از تکنولوژی  GPT روی هارد ها جهت بوت سریعتر و مطمئن تر)، و Secure Boot (برای تضمین امنیت راه اندازی  و جلوگیری از باج افزار هایی که در هنگام بوت سیستم به هسته سیستم عامل حمله میکنند)

یکی دیگر از این تغییرات مهم استفاده از اپ استور جدید و بازطراحی شده مایکروسافت می باشد که ضمن پشتیبانی از اپلیکشنهای اندرویدی ،بصورت رایگان به کاربران امکان دانلود و به برنامه نویسان و طراحان نرم افزار هم امکان ارائه محصولات شان را میدهد!مایکروسافت با اضافه کردن امکانات لینکوکسی به هسته ویندوز11 و پشتیبانی از اپلیکیشن های اندرویدی  گام جدیدی در طراحی یک سیستم عامل هیبریدی برداشته است و با هدف قراردادن بخش های مهمی از بازار مخاطبان و منافع رقبای قدرتمندش، فصل جدیدی در فعالیت تجاری و رقابتی این شرکت را آغاز کرده است.
ما در نظر داریم، جهت آشنایی بیشتر شما مخاطبان عزیز ، آموزش هایی را درخصوص نحوه کاربری و استفاده از امکانات و قابلیت های محصول جدید مایکروسافت بزودی روی همین سایت با هشتک #ویندوز11 منتشر خواهیم کرد، پس در ادامه همراه ما باشید.
 


شرکت مایکروسافت در 46 مین سال فعالیت خود ، محصول دیگری از خانواده سیستم های عامل را بنام ویندوز 11 به بازار معرفی کرد، که تفاوت های آشکاری با محصول قبلی این شرکت، یعنی و
اکسین ویرا